Känslor förändrar människor

Ok, jag får väl erkänna. Jag har lite nya känslor som pyr inom mig. Det går upp, det går ner men för det mesta är det lyckliga känslor som får mig att skratta utan anledning, som får mig att le mot vem jag än möter, som får mig att längta till sommaren, som får mig att äta mindre(ganska konstigt ändå), som får mig att koncentrera mig på skolan och göra mer än jag brukar. Som får mig upp ur sängen kl halv åtta för en ljuvlig morgonpromenad.
Det är såhär jag vill må ALLTID. Jag vill vakna med tanken att ännu en dag att njuta av, ännu en dag som ska gå bra, ännu en dag som jag ska få skratta.

 Jag längtar efter personerna som gjort mig till den jag är denna veckan. Han som får mitt hjärta att slå ett extra slag, samtidigt som han får mig att vrida mig av skratt, samtidigt som han kan hålla om en så man kan bara vara. Flickorna som även dem får mig att tjuta av skratt, som får mig att hälla i mig en hel tequila flaska och släppa loss lite grann. Pojkarna som så tryggt ser till att jag kan få dansa fritt på dansgolvet, så jag får dricka min champagne i fred och som ser till att jag kommer hem välbehållen. Dessa personer som gör denna magiska stad än mer magisk, än mer spännande och än mer lockande.

En vecka sen vi kom till Paris och än finns dessa varma, glada och härliga känslorna kvar hos mig. Jag hoppas de finns kvar ett bra tag, för jag vill må så här...
Ska hålla dem kvar, för finns de kvar så finna även ett bättre jag!

Kommentarer
Postat av: Jenny

du har så rätt! man mår så bra, allt man behövde var lite kärlek och lite laughter! hoppas som sagt det håller i sig! om man fått en sådan dos som den vi fick nu i paris ca 4 ggr om året (eller mer) så hade man varit en underbart glad och positiv person! kan inte äta! Är inte sugen på mat utan på skratt, dans och fransmän! längtar t o m efter att få höra prend te calmente 20ggr om dagen och få vakna till fruktansvärd sång! :) OUAIS!!

2006-04-20 @ 22:36:54
Postat av: emelie

suuuuuuug fast vid dom som en igel.. det ar det enda ratta, varfor ga runt och va putt liksom=)

2006-04-21 @ 12:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0