Nattliga samtal-Cruel or Sweet??

Ja det är verkligen frågan jag ställer mig varje gång det piper i telefonen efter tolv på kvällen. Det beror ju givetvis på vilken dag det är och om personen vet vad den andra gör. En fredag eller lördag natt gör det mig inget. Men en torsdag kl fyra på morgonen, bara några timmar innan en tenta går av stapeln?
Som tur var så hade jag denna natt förberett mig när jag fått hintar från ett annat håll om att det kanske skulle ske. Så telefonen var på ljudlös och jag sov mig igenom mesta delen av natten och såg mycket riktigt när jag öppnade ögonen vid åtta att jodå, visst hade det ringt. Två ggr och samma person.
Nu ska det väl tilläggas att personen som ringer är någon som ligger mig nära om hjärtat, jag vill alltid höra från honom, även kl fyra på morgonen men inte natten innan tentan. På något sätt har det undsluppit honom.

Men så vad beror det då på att de ringer på natten? Fick en förklaring från Malmöiten som menade på att de trots allt tänker på en när de är ute och rumlar på stan. Vilket man kan tycka är ganska sött. Men å andra sidan så kanske ett samtal vid fyra på eftermiddagen vore mer normalt?
För antagligen har alkohol intagits vid den senare påringningen och jag hoppas innerligt inte det är bara därför telefonen piper?? Så jag står kluven...Ska man anse det som ett bevis på att man betyder ngt, att de tänker på en när de ringer på hemvägen från klubben(det är ju trots allt så att det inte är ett bootycall då vi bor 150 mil från varann) eller är det brist på respekt att störa ngn mitt i natten bara för att säga hej?

Hmmmm.......?


Kommentarer
Postat av: emelie

jag skulle oxa vilja ha nattliga samtal jag.. ingen som ringer mej inte.. inte ens paco.. buhuhu

2006-05-01 @ 16:25:40
Postat av: Jenny

hmmm ja frågan är ju vad de tänker....det har alltid varit frågan iofs :)Man kanske tyckte det var respektlöst då det pågick men nu, nu när mobilen är tyst saknar man det...nästan.

2006-05-01 @ 21:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0