Brum Brum

Livet ändras så snabbt, ena dagen sitter man i Paris, smuttandes på en jordgubbsröd Monaco och snackar och suktar efter de mycket snygga pojkar som vandrar runt på de parisiska gatorna. I nästa andetag sitter man återigen i Örebro, fullt med böcker och papper som måste fixas. Nollor som ska skolas, kompisar man ska catch up with. Men jag gillar allt lika mycket! Jag gillade det inte lika mycket förra terminen men nu gillar jag att ränna runt på Campus iaf så här i början av terminen då alla snyggos ger sig ut på området. Jag gillar att ta mina morgonpromenader då jag möter massor av människor, kanske inte lika pigga som jag. Jag tror jag kommer gilla att gå på franskaföreläsningarna då det mystiska språket ger mig glädjenojja i hela kroppen.Och människorna på kursen verkar lite små coola.
Denna termin känns som en helt ny början, med nytt folk, nya broar att ta sig över och ny händelser att lägga på minnet.
Jag hade bestämt mig för att köra om helt från början, starta min Hummer(ja i min dröm kör jag alltid en Hummer, den är silverfärgad och större an alla andras) från GO-rutan och glömma allt gammalt. Och just som jag trodde att det skulle gå så gör sig mitt förflutna påmint. Men kanske de kan få följa med in på min nya väg, ska överväga det ett tag. Men negativa influenser i mitt liv ska bort för evigt, negativiteten kan jag själv stå för haha.
Så nu startar my grosse hummer, Im on my way. Get in if u feel like it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0