Infidelity


Vaknade upp imorse och insåg att jag drömt en mardröm. Men det var inte en mardröm med hajar eller ngn som jagar mig.Utan jag drömde om otrohet. Och det kan man ju tycka inte är en mardröm eftersom jag inte har en pojkvän och det inte handlade om honom.Men det var det för mig.Hur han kunde såra mig, slita sönder mig och bara stampa på mig och sen efteråt inte tycka det var så farligt gjorde allra ondast. Han tyckte inte han gjort något fel. Vad som gjorde det än mer verklighets troget var att tjejerna i drömmen är vänner till mig(nämner inga namn). Det gjorde det ännu värre då inte heller de showed remorse.
Jag avskyr människor som anser otrohet vara ok, det sårar och förstör. Om man vill vara med någon annan borde man vara skyldig sin äkta hälft att göra slut innan man går dit man ej ska.Ska man inte kunna lita på någon. Man litar kanske inte på en främling men man måste väl ändå kunna lita på den som svurit att älska en?

Men jag borde insett redan när jag slog upp ögonen imorse att det är så mitt liv skulle blivit med honom om jag inte gjort slut på det.......

Kommentarer
Postat av: Annisa

Jag avskyr otrohet, otrogna respektlösa människor!
Håller med dig fullt.

2006-08-25 @ 09:39:45
URL: http://annis72.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag lovar dej att jag ALDRIG skulle göra nåt sånt! Dina drömmar spelar dej ett spratt tror jag...

2006-08-26 @ 23:22:13
URL: http://nennes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0