Hamburg jaaaaa

Solen i Örebro, B-uppsats, morgonpromenader och studentliv i all ära men det är dags för något nytt att hända. Så idag drar jag söderut. Första anhalt blir Båstad, sen imorn bär det av mot Hamburg och smörsångaren Eros Ramazotti. Tänk att jag ska stå där med tio tusentals trånande tyskar som bara äääälskar denna man. Hujeda mig!! Det är min mamma som fick biljetter till hans konsert i julklapp(av mig hihi) och nu ska jag få äran att få följa med. Även kussen o hennes mor ska med, så vi får väl också passa på att utforska det tyska nattlivet...
Sen är det tre (förhoppningsvis soliga) veckor kvar av maj, av Örebro, av uppsats, av jobbsökande. Sen bär det av till min favorit plats i denna värld just nu-Paris. Där ska jag tillsammans med mina två sanna musketörer spendera sommaren.
Det började egentligen förra sommaren då jag sa att nästa sommar ska jag bo i Paris. Men tiden gick och planen försvann mer och mer och vid jul var det inte ens ngt jag tänkte på. Så i april i år blev det time for semester i just denna ljuvliga stad och då insåg vi alla tre att WE HAVE TO LIVE HERE!! Så de senaste veckorna har spenderats med att söka jobb, jobb, jobb. Och boende....Har vi tur får vi denna lgh som vi just nu sökt...Håll tummarna.

Det är inte ofta jag gör något osäkert. Jag vill veta vad som väntar mig, vad som dyker upp runt hörnet. Jag tror stenhårt på säkerhet och trygghet. Därför kan ni kanske förstå den växande klumpen i magen då vi nu kommer åka ner jobblösa och söka på plats med risk för att inte hitta ngt och få åka hem igen. Men det kommer förhoppningsvis inte hända. Men samtidigt så trängs klumpen undan av alla fjärilar och lyckokänslor som jag får av att tänka att detta verkligen kommer hända.
Det är kanske därför humöret har varit på topp de senaste dagarna, kanske därför jag mår bättre varje dag, att de bekymmer jag trott mig haft helt plötsligt försvunnit och ersatts av hopp och glädje....
Eller.....eller så är det bara solens påverkan......
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0