Progress

Regnet duggar ganska rejält utanför fönstret, Phil Collins skrålar för fullt  "you´ll be in my heart" i kör med american idol deltagarna. Men idag är en sådan dag som allt bara känns gutes!!
I och med att tentorna gått sädår innan så måste jag säga att idag fick jag tillbaka en VG tenta och stoltheten lyser! Jag är jävligt stolt över mig själv-I´m not afraid to say it!
Dagen följdes av olika mail som lugnade mina nerver inför sommaren lite. En mysig promenad med ålänningen till diverse platser och sen hem till en mysig te fika med strängnäs flickan tvärs mittemot.

Denna termin har inte varit det bästa men för varje dag den gick framåt skingrade sig molnen och jag mådde bättre och bättre. Jag har lyckats med det mesta jag föresatt mig, och en av de sakerna var att försöka leva mer i nuet. Jag lever hela tiden en månad, en timme eller rent av bara några minuter framåt. Och det måste man ju då man planerar saker längre fram. Men samtidigt missar man allt roligt som händer en just i denna sekund.
Det har tagit mig ända sen jag tog studenten att inse att jag måste sluta leva där framme och koncentrera mig på mig här och nu. Rome wasn´t built in a day-därför kommer det kanske ta lite tid att lära sig leva såhär men jag ser redan framsteg. Jag njuter av att promenera på morgonen, tänker inte då på vad jag ska göra när jag kommer hem. Under hela tiden i Tyskland tänkte jag inte fram en enda sekund utan fanns hela tiden present both fysiskt och psykiskt. Progresss-I´m telling u!

Ciao

Kommentarer
Postat av: micela

men du baby, det var väl du som sa för några veckor sedan att jag borde leva som du och att jag borde sluta leva i dåtid? :) PUSS!

2006-05-18 @ 18:06:02
URL: http://micela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0