Swinging them hips

En liter vin, svängandes de lurviga, ett antal spridda sanningar bland mina vänner och alldeles för många samtal till expojken-så skulle jag vilja summera onsdagkvällen. Trodde väl själv inte det skulle bli så mycket dricka men ner gick det och utför gick det med mitt omdöme. Men satan vad skoj jag hade!!!!
Att dansa med ungefärligen 3 promille? i kroppen ser inte bra ut, tro mig, men det är så mycket underbarare att dansa då! Att jag sa vad jag tyckte till stilikonerna, fröken Sverige och rougeflickan-I meant it, har väl inte bara hittat rätt tillfälle innan att säga det...;=)
Samtalen ja...Som den underbare och förstående man som han är så kunde jag dagen efter förklara varför han hade tio missade samtal och obegripliga meddelande intalade på telefonsvararen, GOT DAMN vad jag glad jag är att han inte svarade vid tillfället.
Ikväll blir det dansuppvisning-vid rehearsal darrade mina ben som asplöv och jag kom av mig mitt i dansen, jag hoppas för guds skull det inte händer idag.....

Kära mormor, jag vet att livet var annorlunda på din tid, då skulle man vara gift och på väg mot barnafödandet i min ålder. Men tiderna är annorlunda. Jag är singel, jag är lycklig och jag gör något med mig själv-är inte det viktigast??
Sen när jag träffar någon, then he´s not good enough...
It´s kinda hard to plezzzzz..................................

Ciao


Kommentarer
Postat av: jossan

du va underbar i onsdags :) och strunta i va andra säger.. du ska va lycklig och är du d singel så ska du va d!

2006-05-26 @ 10:49:56
URL: http://jozze.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0