Tisdagen den 23 maj

Bloggvärlden är ändå ganska upplyftande, surfade förbi Marie Plosjös, klubbverkarens och som vanligt, mina vänners. Gillar skarpt klubbverkarens stil, men den andre "kända" personens blogg var väl inte superspännande. När man startar en blogg kanske man skulle bestämma sig för en viss röd tråd som ska löpa genom hela bloggen, ett visst tema eller så. Jag tror inte jag har någon som helst följd genom mina bloggar:) Jag bloggar om vad som helst som faller mig in, från en stor händelse till en helt vanlig vardag fylld av absolut inget av viktigt vetande....Men jag gillar att blogga, jag gör det ganska ofta, kanske way to often...men what the heck, det är nog såhär några av mina "vänner" kan få reda på vad som verkligen händer i mitt liv:=)

Idag avslutade vi vårt arbete på uppsatsen-måste säga att det har gått smärtfritt, plus att det gått åt en del rullar toapapper och en hel burk kaffe, men det har varit en trevlig experience. Kontot är återigen laddat med sköna studielåns pengar och flygbiljetterna är betalda. Dansträning inför uppvisningen gick väl ganska bra, ålänningen och jag stod på darrande ben på scen men tog oss samman och visade upp dansen....kanske tur att vi ska träna en gång till innan uppvisning på fredag....

Så ringde det. Ett franskt nummer. Inget konstigt, trodde nog det skulle vara antingen fransmannen eller jönköpingskan. Men nej- det var chefen för Indianacafe i Paris!!! På stapplande franska kom vi fram till att jag ska på intervju när jag kommer ner. I min glädje och i mitt berusade tillstånd sa jag att jag kunde tänka mig att jobba vilken timme som helst på dygnet, hur mycke som helst....hm det blir nog till att korrigera det vid ankomst, lite fritid vill man ju ha:)

Så trots att det just nu känns som att dagen inte varit vidare speciell så kan man kanske säga att det har faktiskt hänt lite grann ialla fall......

Imorgon ska vi så lämna in denna uppsats vi slitit med de senaste veckorna, sen blir det vindrickande och att svänga de lurviga på Klaras? Tja, where ever we´re headed-Im sure as hell gonna dance dance dance!!!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0