Sweet three weeks!

Efter en timmes diskussion kom vi fram till att människor som får en att känna att man jagar dem, stör dem, tröttar ut dem, tråkar ut dem, förföljer dem, spionerar på dem- det är människor man inte borde inkludera i ens liv. De som trots att de är trevliga i ens sällskap ändå inger känslan av att inte redigt vilja vara där, inte redigt vilja prata med en, ja helt enkelt inte värdesätter ens sällskap.
Men. Sen kan det vara så att trots att de får en att känna så, egentligen inte alls tänker och känner så?
Så here we go again. Överanalyserandet av Miss Moi. Ja, jag vet att jag är expert på det, och jag borde verkligen lära mig att at orden för vad dem är och inte tro att de ska betyda något annat än det de verkligen gör. Ett nyårslöfte kanske??? Dock finns det nog bara en person som kan få mig att känna så och jag tror inte vi kommer vara i varandras liv år 2007 och framåt men det lär väl dyka upp någon ny haha.
Imorn är det tre veckor kvar, TRE VECKOR kvar av denna fransk/turistiska turismen. För att quota en nära vän "JESUS AMALIA" vad tiden har gått fort!!!
Men jag har lovat mig själv att vara supereffektiv de sista veckorna för den senaste veckan har inneburit mycket planering, mycket slappa-framför-tvn och många telefonsamtal. Så från och md idag är det effektiva Sune som dammas av och här ska pluggas,tränas och jobbas!!!
Sen är det ju det här med juleklappar. Två är redan inhandlade men vad tusan ska man köpa till sin far och mor- any suggestions??? holla at yo girl!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0