The winds of change

27718-60Idag under utbildningen på Röda korset slogs jag av tanken hur annorlunda mitt liv såg ut för 1 och ett halv år sedan. Jag kom som ny till Örebro Universitet och efter bara några veckor hade självförtroendet sjunkit i botten. Jag kände som om jag inte kunde något alls och vågade inte säga något eller nästan inte göra något själv med rädsla för att göra fel. Första terminen var inte den roligaste. Den andra gick lite bättre men jag mådde inte bra varken skolmässigt, med vänner eller med mig själv som person. Sommaren började så underbart bra men slutade nästan som en katastrof och jag var tillbaka i Sverige som en tilltrasad själ med ett skal jag bar runt på, som jag inte alls tyckte om. Men julen kom och jag hade någorlunda hämtat mig efter sommarens eftersviter och slogs sen igen av ett litet bakslag i januari. Men åter tillbaka i Sverige efter New York bestämde jag mig. Nu var det nog med känslomässig berg och dalbana, slut på att inte tro mer på mig själv och det jag göra och abslolut slut på att inte gör saker!!!
Sagt och gjort. Jobb, Röda korset, hitte på saker med mina underbara vänner. Så jämfört med första terminen på universitetet så kan jag idag sitta och tänka att jag är en helt annan person idag än då! Borta är allt det negativa, borta är alla måsten, nu fan blir det my way or the highway! Jag gör bra ifrån mig, jag tycker om mig själv och jag vet att jag KAN! Wow dont wanna blow my own horn here....hahaha.
Nu blir det Paris i sommar igen och ingen mr ilsken och upp-o-ner-i-humöret-chef och ingen idiot pojke som förstör mig. Utan bara två coola vänner och massa ögongodis!
Idag ser jag massor fram till den 11juni,då vi förmodligen lyfter från köpenhamn! Nu är det bara massa jobb och Uppsats.
Ikväll går Titanic för those who cares!


Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0