Valborg

27718-62
Så var Valborg över- ialla fall för mig. Det blev för mycket med en tredje kväll så ikväll blir det istället ishockey, en obekväm sanning och pedikyr/manikyrkväll för mig. Sen Kusinen kom i fredags har det varit hektiskt så en lugn dag för mig själv är vad jag behöver. Paris resan är bokad och det känns bättre för var dag som går, det är en molande känsla i mig som hänger kvar men jag tror det har att göra med jobbet...eller brist på det hahaha, dock är min budget på topp.

Det har varit en del destruktiva förhållanden runt om mig med idioter till killar som skyldiga för tårarna men i helgen stod en av oss på sig och sa att nä nu jävlar räcker det. Otroligt starkt tyckte jag det var och nu ska jag följa hennes exempel och vara stark. Som Hannah på VR säger
Om jag var nöjd ned mig själv innan (och det är jag verkligen, jag har jobbat med det för det är det enda som kan ta mig framåt i livet), finns inga gränser för hur nöjd jag är nu när jag får hör att jag gör dig lite mer nöjd!
Det är så underbart för mig att höra, för jag vet att det inte är lätt att gilla sig själv. Speciellt inte idag när de flesta förebilder bara försöker tala om för en hur fel eller ute man är ... Det behövs någon som knuffar en i rätt i riktning och får en att inse att om man gillar sig själv, då skiter man fullständigt i om man är ute eller inne. För så är det! Livet blir så otroligt mycket lättare när du istället för att motarbeta dig själv försöker stötta dig själv i varje steg och varje beslut. Som att du blir sin egen bundsförvant!
Kom ihåg att ingen faktiskt är som du, och det är pretty fucking cool.

OCH... gillar man sig själv så fortsätter man inte träffa killar som inte kan ge en vad man behöver. Med dåliga killar uppskattar man små ljusglimtar i vardagen MEN det ska man ej behöva, ljusglimtarna kommer naturligt med en bra kille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ nu räcker det faktiskt.
Första maj och nytt liv som jag säger varje månad:)
Ha en rolig Valborg!

Ciao

Kommentarer
Postat av: emelie

haha vilket skämt.. as if att du stanna hemma haha

2007-05-02 @ 22:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0