Monday night outing!

27718-127Sista måndagsklubben för sommaren, klart vi skulle dit. Vi har ju inte varit där innan denna sommaren. Så kusselinen och jag tog oss bestämt bort till kåren för en dansant afton i röda klackar! Folket strömmade till och Petter stod för djandet, nu har jag sett typ fyra kändisar denna sommar utspritt sådär, ganska nice för en kändisgalen flicka som moi! Även min gamla "kärlek/span" var där för att svänga de lurviga och jag såg nog hur bra han e på att dansa men inga fjärilar i magen längre. Träffa några trevliga killar att snacka med och några gamla faces från high school time. Overall en helt okej kväll och med mig därifrån fick jag nya ideer och tankar kring moi-meme, goody!
Ikväll blir det en ny phone(jippi) min crasha ju i Paris så nu äntligen ska jag ta mig dit!! Hoppas de har den jag vill ha! Got damn it! Snart är det lunch där jag ska hämta nya krafter för att sen skriva på the godforsaken uppsats som ska vara klar på måndag! ikväll blir det långpromenad och DYYYYYR sushi!
Parce que je le vaut bien!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack för en trevlig helg + måndag och tisdag- sushi is the shit...but 'the måndags klubb' was not! ;) Pepes på lördag? Party party till techno musik, jihaa! haha :)"EFTERFEST!!"

2007-08-14 @ 22:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0