Våra äventyr med E!

27718-116Så var de tre musketörerna samlade igen i Paris. E arriveade på lördag eftermiddag och det bar av på en starbuckstur vid pompidou där vi lyssnade på en sjönsjungade fillipin som försökte skramla in mynt till mat. Dock var det ej så bra sång så v lämnade honom utan kosing. På kvällen blev det ett tre timmar långt restobesök på en senegalesisk resturang med god mat och vin, Därefter var det en ny bekantskap som letade upp i form av en svensk flicka och en ny bar, Longhop. Där blev vi ej långvvariga utan drog till OZ. Vid halv tre kom A och joinade oss och det bar av till nattklubb vid Clichy.
Natten slutade med att vi alla stöp i säng vid femsnåret.
Söndagen spenderades med croissanter, porte de clignancourt marknaden och lunchande. Sen en crepe och en kaffe vid Mouffetard. Måndagen hade E bestämt att göra till en shoppingdag så affärer besöktes men E hittade bara ett plagg och var missnöjd men bestämde sig för att ta upp shoppingne igen på onsdagen för på måndagkvällen var det reso med återvändande J från Montpellier. Fransk specialité skulle det bli och gott var det! Något kulturellt måste ju också hinna med så institut monde arabe blev tisdagens uppdrag. Men det var inget att hänga i julgranen så det bar av till starbucks och sen kortspel i solen i Park Luxembourg med joinande A. Sen lagade A mat till oss och sen var det dags för bowling. Denna gång gick det inte alls bra och vi fick se oss besegrade av J som strikade mest HELA TIDEN!
Shopping var återigen planen för onsdagen och Montparnasse blev platsen. Där inhandlades en del till och sen blev det återigen parken med A och J. GIvetvis gick jag vinnande ur det långa partiet kortspel.:) Eftersom E skulle bege sig torsdagmorgon vid sju bestämde vi att det var fest som gällde hela natten  lång och började med förfest vid elva och fortsatte till La Perle där A;D och D mötte upp. Men den dåliga servicen gjorde att vi tog oss till OZ där det var Hip hop night med snygga pojkar osm dansade galet! Vi var in HEAVEN! Vid fyra blev det ny bar och mer ralaxad stämning för att sedan ta oss hem och för E att acka ihop och ge sig av SNYFT. nderbart roliga dagar, precis som det ska vara i Paris!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Anonym

pearl, I miss you / hon ii 26an

2007-08-02 @ 20:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0