Lost a day

Helgen är över och det känns som om jag förlorat en dag. Vaknade upp söndagmorgon och insåg att det skulle inte bli mycket gjort och mycket riktigt så låg jag fortfarande i sänge halv nio på kvällen och hade inte gjort ett jota. Det var den värsta baksmällan ever tror jag. Så nu har jag satt mig själv på a non-godis,sprit,skitmatdiet. Nothing på en vecka. Jag har ett stortrivsår i handen, blåmärket av humongos size på armbågen och ett stort hål i pluskan. Men jag hade redigt skoj i lördags!!!!
Förfest med MYCKET fördrink, mycket dans och mycket puttinuttande. Mycket korttaging men också mycket goodbyes då jag förmodligen aldrig mer kommer se hälften av dem.
Nu är det måndag och sjukt mycket saker inplanerade. Idag är det kampanj, sen är det RK-middag, sen packning av alla kläder. Imorn är det kampanj,klippning och julklappsbyte med flickorna. Onsdag blir det sista dagen med kampanjen, middag hos T och sista packning så jag kan städa hela torsdagen innan brodern min kommer för att ta mig hem till Båstad. Sjukt fort har tiden gått och Kanada är bara runt hörnet, spännande!

Nåväl. Dags att fokusera!

Ciao

PS. Kan du inte GE komplimanger förbered dig på att inte få några heller.Ds


Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för senast baby / nr 26

2007-12-18 @ 09:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0