Merrrrry Xmasssss!

image327
Så var det då dan för dopparedan. Igår susade jag fram på motorvägen i en av mina favvisbilar med Savage Garden på extremt hög nivå. Normalt brukar jag lyssna på hela skivan men av någon anledning var det bara affirmation som spelades. Det finns ingen bättre låt att köra fort till! H-town avverkades med stora kaffe, julklappar och febrilt letande efter ett linne till julafton. Sen tog vi oss te Söndrum för att fika, lösa världsproblemen och igen drinken die kaffe! Lördagen försvann i ett nafs och avslutades med min favvofilm "SWEET HOME ALABAMA"
Det var runt tio över elva snåret när filmen började gå mot sitt slut som jag insåg att Josh Lucas som spelar exmannen i filmen är min drömman. Vilket jag nämnde mör mina föräldrar som förvånat utbrast...men han är ju blond och vit?
Mohahahaha jaaaa det är han men han är sådär härligt genuin mysig, ambitiös, rolig och snygg och sexig utan att vara överdrivet snygg. Ni fattar? En sådan som man kanske inte vänder sig om efter på gatan men som efter en extra blick så inser man att this man got somethin... Anywhoooo, det är denna man som jag ska träffa har jag bestämt, så jag hoppas på att kanadensarna har något att erbjuda!
Det läskiga är att imorgon är det julafton, sen är det 10 DAGAR tills jag sticker igen, 10 DAGAR!!! Hujeda mig, vad tiden flyger.
Nu bär det av till H-town igen för inspektion av fars bygge!


Ciao


PS MERRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYY CHRISTMASSSSSSSSSSSSSS Y´ALL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0