Shopping,fika,bio och ingen vunnen tävling!

image322Jag blir ändå lite arg. Varje gång jag skrapar trisslotter, anäler mig till tävlingar eller dylikt, så....VINNER JAG ALDRIG. Jag börjar tycka det är lite tråkigt, någon gång kan väl jag få vinna något fint? Som den senaste tävlingen jag var med i...men nej nej, never ever ska lilla Sanna vinna!
image323
Eftermiddagen har varit hur najs som helst. E och jag tog en sväng på stan där det handlades julklappar och annat smått och gott som egentligen inte behövdes men VI LEVER JU BARA EN GÅNG:) Sen blev det mysig fika och en bio på det, som U ONLY LIVIN ONCE;) Det roliga med mig och E är vårt GREAT MINDS THINK ALIKE....förra året köpte vi varsin julklapp till varann och det visade sig att VI KÖPT EXAKT SAMMA SAK TILL VARANDRA. När vi möttes upp på stan idag började E skruva på sig och mumlade något om att den saken jag köpt från en viss affär som var till henne kanske möjligtvis var samma sak hon tänkt köpa te mig. MAJ GAD allså, lite roligt men samtidigt a little bit scary...jag menar varför köper vi samma saker te varann? hahahahahaahhaah.
Men det är klart umgås vi tjugofyra/sju så kanske det inte är så konstigt...Ska bli spännande på torsdag och se vad som kokats ihop!


CIao 

Kommentarer
Postat av: LINA

jag vinner typ aldrig på lotter, men har tur med kortspel och så :P Men en gång vann jag ungefär 500 eller vad det va, på lott :D Dåå blev jag glad :P

2007-12-14 @ 22:20:07
URL: http://www.juridikt.blogg.se
Postat av: Emelie

fast de e ju skitläskigt asså.. jag måste ju hitta på nått annat å köpa.. vet ju inte om de e samma.. men
de e ju trist om de e d... jobbit läge helt enkelt

2007-12-14 @ 22:48:34
URL: http://browni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0