Mums!
För oss som följer GI-metoden så har jag kommit på en underbar efterrätt/mellanmål.
Detta behöver du:
Frusna bär
Marabou 70%choklad
Tina lite frusna bär, hallon, jordgubbar eller blandade bär. Ta två bitar choklad och lägg dem på toppen av bären och kör på ganska hög värme i mikrovågsugnen. När bären blivit lite varma och chokladen ser ut att smälta lite, KLART!
Eftersom bären är varma kommer hela chokladen smälta efter hand.
Bon appetit!!
Detta behöver du:
Frusna bär
Marabou 70%choklad
Tina lite frusna bär, hallon, jordgubbar eller blandade bär. Ta två bitar choklad och lägg dem på toppen av bären och kör på ganska hög värme i mikrovågsugnen. När bären blivit lite varma och chokladen ser ut att smälta lite, KLART!
Eftersom bären är varma kommer hela chokladen smälta efter hand.
Bon appetit!!
Kommentarer
Trackback