Fin bild på fint par!

image183Så var det dags för Reggae/dancehall Nite. Vi var lätt äldst på stället men vem bryr sig om det när musiken är sjukt bra och inga dåliga avbrott för technoskit! VI shaka ass och smögtitta på kåren och bussen. Låt mig förklara. Man får ju associera killarna till olika platser för att veta vart man sett dem och däerför heter dessa pojkar bussen och kåren. Taxichauffören hem tyckte vi hade en mysko konversation som gick ut på:
- Så vem tycker du e snyggast?
-Lätt kåren
- Ja bussen är inte så snygg man han har något
- Men bussens flickvän är ej snygg allså...
Sen berätta han om olika kunder som åkt med honom som hade varit asroliga tyckte jag och emelie och han avslutade kvällen med att säga att BROWNI från JKPG pratade konstigt!!!!!!!!!! Äntligen fick SKÅNE upprättelse!
LÅng diskussioner utanför Brownis hus men de ledde inte till något så hem gick vi för att sova. Trodde jag. Men datorn var tvungen att slås på för att se... and YES INDEED!
Sen var jag så uppe in the varv att jag var tvungen att läsa till halv fyra typ. Vakna för en halvtimme sen och bara tanken på att plugga får mig att kväljas...elelr nej förresten det är nog som jag är hungrig!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0