Hif i all sin glans, skulle de ha vunnit om inte Örebro fanns?

image188Glad i hågen och med HIFs färger lysande ut ögonen cyklade jag och 26an flickan till Bern Arena. Där var det fotbollsfest och Henrik Larsson dyrkan. Jag dyrkade hans kamrat men de var bra bägge två. Det började så bra med 2 fina mål efter en kvart men när slutsignalen löd var jag tvungen att se mig besegrad bland alla Örebroare på läktaren när Öret vunnit med 4-3. Men kul var det! Hoppas på fler matcher! Nu ser det faktiskt ut som om det kanske blir London i november ändå och det hade ju varit mäkta roligt! Detta kommer då innebära att jag varit i New York City, Paris och London under ett och samma år. Najs. Men defenitivt dags för något nytt- just det glömde Kanada nästa år- så nytt det bara kan bli!
Imorn är det STOCKHOLM som gäller(just det, kan ju räkna in sthlm i min storstadskavalkad där ju) och en massa shopping, PLUS en efterlängtad fika med en av mina musketörer från Paris. Skoj skoj!
Nu väntar jag även ivrigt på kusselinen ska få upp sin blogg så jag får läsa hur det tyska livet artar sig!
Dags för Lunch

Ciao bellinis!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tjenis! Allt är bra och har gott bra. Bloggen kommer så småningom :)MEN något nytt- ja, wiesbaden! Tycker ni ska ta och komma hit! Får ni faktiskt göra! Frankfurt är stort och bra för party och shoppning...och Wiesbaden är minsann inte så dumt det heller!

2007-09-25 @ 18:17:20
Postat av: Freddan

Åh, va så nära å komma, men de va ju match här hemma me hv...synd att ni förlora, mohahaha;)

2007-09-26 @ 09:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0