Pust stånk och stön!

Ett år efter valet- folk anser det inte ha blivit bättre ekonomiskt med alliansen
När sedan reportaget börjar säger de att 64% anser det vara oförändrat, 19 procent säger det blivit bättre och 13% säger att det blivit sämre... HUR KAN DE DÅ HA SOM RUBRIK ATT FOLK ANSER DET HA BLIVIT SÄMRE!!!!! Om 64% anser det vara oförändrat så kan de ju inte säga att byta  regering var en dålig sak. 19% är mer än 13% sa min mattelärare en gång i tiden vilket betyder att flest personer i Sverige är relativt nöjda och så kommer det alltid vara, ALLA kommer aldrig vara nöjda- LIVE WITH IT!

Två svenskar saknas i flygplanskraschen i Phuket
Varför envisas svenskar med att åka till Thailand?? Det är för det första SO 99 att åka dit. Vi blev bortsköljda av Tsunamin och nu kraschar planet som tar en dit. Det är otursföljt och ändå ska folket dit. Men det är klart, billigt är ju BÄST enligt vissa men då får man kanske också betala priset....

The Voice MorgonShow
Ni spelar Hip hop och RnB musik. I studion har ni tre personer som inte vet ett skvatt om någon av musikgenrerna, som kallar Chris Brown rappare(LIKSOM VA?), som ber Petter visa magen( ÄR Paul Haukka GAY) och säger sell out och blir mobbad av Petter som säger att det är så 98 att använda det uttrycket. Josefin C som bara svamlar och den andra som utnämnt sig själv till komiker- kanske jag kan hålla med om- SICKEN PAJAS...(not in a positiv way)
Ska programmet vara  hip hop inspirerat så se till att ha KUNNIGT folk! Paul Haukka från Rix och NRJ- nej gud vilket nedköp!!!

Nu ska jag återgå till att vika min tvätt.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0