I did it!:)

Så var den sista "gemensamma" festen över. Class bash, sista dagen av klasser och vi samlade ihop oss och tog oss till The cellar på campus. Två klubbar var öppna och vi tog stämplar på båda. Den först person jag ser när vi kommer fram är givetvis min italian boy. Kvällen bådade gott. Vi tar oss ner till det ena stället och sitter och dricker drinkar när italian boy närmar sig vårt bord och det visar sig att han känner en av mina vänner. De slår sig ner vid oss och tar del av vårt bords konvo. Hela bordet vet om att jag har denna crush på denna fina man och sitter förväntansfullt och STIRRAR på mig och väntar på att jag ska ta tag i att prata med honom. Till slut får jag mitt tillfälle och han, jag  och två andra går ut och röker(vad gör man inte för att få vara nära haha) vi presenterar oss för varann och pratar lite medan cigaretten brinner ut allt för fort. Soooo I did it. I talked to him.

Han är fortfarande assnygg men denna person jag trodde jag aldrig skulle komma nära blev helt plötsligt mänsklig och hela grejen var ej så speciell längre. Men still, han är ju the italian lixom. Tyvärr åkte han downtown sedan sååå det var nog sista gången jag ser honom men jag är glad för det lilla jag fick.:)
Och....vill ni se honom...? Säkert? Ok here we go!

Pojken i grå hoodie och röd tröja under- thats him:)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Linda

Good work!! Trodde inte att du skulle snacka me han, men you did it! Oas kanske d e lite tråkigt om lite av mystiken försvann, men what the heck d kommer nya spännande killar :) Igår rykte håret för en grymt snygg page, e så ooootroligt nöjd! Ska berätta mer om hur det gick till på min blogg...nångång...hihi..

2008-04-11 @ 17:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0