Last day- time for class bash!

Sista dagen idag för klasser och det firade jag och J med att INTE gå till vår sista klass. Jag tror personligen att vå engelskalärare har ett band inspelat och sen sätter han på det varje lektion och så säger han samma sak om och om och om igen. Jag var så positiv till honom i början men blev grymt besviken då han maler om samma saker och pratar till oss som om vi var 3 år gamla. Anyways skolan är ,kan man säga, över. Det är bara två tentor och ett muntligt förhör kvar.
Ikväll är det class bash på Zee´s, då ska ALLA dit sägs för att festa en sista gång innan tentorna sätter igång. på torsdag ska vi ha a goodbye party för många åker hem i helgen och då kommer ju ej jag vara här så då får jag säga hejdå till dem! Sad sad days ahead of me...
Så har även värmen nått Freddy. Måndag, tisdag och idag har varit runt 10-12 grader och vi har njutit av långa promenader i solen främst jag och Manuel och sen hänkade J också på. Första glassen utomhus intogs igår och min var den bästa glass jag ätit på åratal. Påminde om Cup Silvia på danska Glassbaren i Båstad. MUMS!

I övermorgon flyger jag återigen till Montreal för att möta upp resten av min kära familj. Ska bli trevligt!

Nu lunch

Ciao

Kommentarer
Postat av: emelie

bor hos sofia nu. mailar å berättar vad som händer.kram

2008-04-10 @ 23:47:57
URL: http://browni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0