Next stop- MIAMI

Tudels!!! Sa var den stora dagen over och jag kanner mig... ptja gammal! Follsedagen kunde inte varit battre, blev bjuden pa frulle och sen gick vi pa naturhistoriska museet och utbildade mig litta angaende utdoda djur, man far val gora sant nu nar man ar vuxen=) Efter museet blev det fika da flickorna plockade fram VARLDENS BASTA PRESENT!!! De hade gjort en bok med bilder fran var tid i freddy, och klippt ut saker ur tidningar och en samlat ihop sma skrivna lappar fran alla jag lart kanna i freddy. Det var det finaste ngn ngnsin gjort for mig och ar sa jakla glad for presenten, det var det basta ngnsin!!!
Pa kvallen gick vi pa restaurang och sen pa Comedy CLub som bjod pa mycket roligt!! Mycket bra follsedag!
Imorn bar det av till Miami, har kopt bikini idag URK vad det ar hemskt, vet inte vad jag gett mig in pa, ska bo i San Diego ett halvar vilket innebar bikinitvang..typ...

Jag flyger tillbaka till NYC pa lordag for att spendera helgen med Estelle i New Jersey. Den 5e flyger jag hem te Sveirge! SKont att komma hem ett tag innan man ska ivag igen! Har ju lite att fixa hemma med!

Hoppas ni har det bra alla, tack for gratulationerna!!!!

CIao!

Ps- linda, jag laser din blogg flitigt, grattis till lgh!!!
Eme- hur gick d for dig med u know what?
Jenny- god damn it vad svart det ar att fa tag pa dej!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

I know! vi får aldrig tag i varandra!! Men tidskillnaden gör det klart svårt!! Hoppas det blir lättare när du är i sverige! Då jäklar i det ska det skypas!! Aha- så du flyger tbx till NY igen! Du måste berätta allt!! Vad roligt att höra att du har det så bra! Vilken super bra present de fixats!! Många kramar!

2008-04-29 @ 14:56:48
Postat av: Emelie

jamen de e klart jag kommer på festen.haha kram

2008-04-30 @ 08:15:02
URL: http://browni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0