Analyze this

I Sverige är vi bra duktiga. Vi källsorterar, vi åker tåg mer och mer och försöker göra allt vi kan för att rädda vår värld från att förstöra miljön. Vi är minsann 9 miljoner duktiga människor. 370 miljoner amerikanska invånare, 41 gånger så många som svenskarna, de källsorterar inte, de kör bil så det står härliga till och tåg och buss är bara för low class dvs de som inte har råd med bil, typ uteliggarna. Jag fick rådet när jag kom hit att inte åka bussen med någon form av tillhörighet av värde(läs dator) för de tar den ifrån dej. Varje dag tömmer de soporna utanför vårt hus, varje dag dundrar lastbilen fram som dock går på natural gas. Ett steg i rätt riktning. Bra Amerikat. På Radion säger dem att vattnet börjar ta slut i USA så nu måste vi spara in på vattnet, är inte typ jorden täckt av 80 % vatten? Det är roligt att se skillnader och le lite åt dem. Jag själv är inte glad för att källsortera(vem e d?) så jag klagar inte men hur löjligt känns det inte att 9 miljoner svenskar kämpar med att få flaskorna i rätt påse medan 370 miljoner amerikanare bara trycker ner kaffesump,plastflaskor och glasbehållare i en och samma?

Ikväll blir det grillning hos oss, vi har en stor grill ute vid poolen och vi har bjudit in lite folk. En tjej åker hem på söndag så det blir sista festen med henne. Såg att jag efter onsdageftermiddags solning faktiskt fått lite färg så idag blir det mer sol inför kvällens övningar!


Gick på jakt efter min klänning igår på Macy´s men hittade istället en ännu finare klänning, som dock kostade $30 mer än den andra men denna var än sötare, som min bror skulle säga "helt rätt i tiden". Dock kräver den att jag låter bli resten av godispåsen som väntar därhemma. De som kommer tidigt ikväll kanske kanske får en godis eller två!
Have a great weekend, om jag ej är tillbaka på måndag är jag fast i Mexiko!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Anonym

DU är fin och MIN.

Love

2008-08-11 @ 00:07:48
URL: http://micela.blogg.se/
Postat av: emelie

men hallå vad händer där borta i staterna igentligen? bernie mac e ju död.. och Isac hayes...

2008-08-11 @ 10:29:50
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: emelie

blogga dååååååå

de va lollo som blev uppringd. en kompis till henne hade varit på d i stockholm och sen så hade dom skrivit hennes nummer på nån lista.

2008-08-12 @ 07:58:25
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0