Gooooooooooooooooooooooooood

morning!!!! Idag har jag äran att sköta konsulatet helt själv. E har tagit ledigt och de andra är också lediga. Givetvis ringer telefonen stup i kvarten och jag har besök som vi typ aldrig får oanmält. Hur ska jag nu hinna blogga??? ;)

Igår var jag med den andra tjejerna på Dragshow i Hillcrest. Det var helt a waste of time att jag spenderat en timme emd att föna, sminka och klä upp mig inför kvällen då 99% var homosexuella män. Det var ganska gulligt att se alla dessa män gå runt och hålla varann i handen eller pussa lite sött på varann. Inte lika gulligt var paren som grovhånglade men vilket par är någonsin det oavsett kön? Dragshowen var skoj och underhållande dock tycker jag att utdelningen av 1dollars var lite överdriven. Killarna gjorde ett bra jobb med att mima till låtarna och dansa och en av dem var ruskigt lik Cher/ Marilin Manson men sååå bra var det inte att de skulle få plocka dollars efter en sekund av framförandet. Men det var en kul och annorlunda kväll och musiken var bra!

Igår hittade jag en del bloggar som hejvilt diskuterade Blondinbellas "övergrepp". Eftersom jag bara läst lite grann om detta via hennes blogg, Aftonbladet och DN har jag inte fattat att folk faktiskt tror att det är ett PR trick. Ifall att det är det så tycker jag hon är den hemskaste människan, hur kan man ljuga om en sådan sak vi tjejer kämpar mot varje dag? Ifall det inte är det så tycker jag att alla människor ska stödja och slåss för henne. Övergrepp, hur de än går till, är fel och ALDRIG OFFRETS fel.

Jag fick lite tips idag av J om hur jag ska gå tillväga för att kanske få stanna i USA nästa år, det ska bli mitt lilla projekt under hösten. Jag vet inte om jag vill stanna till 100% men jag vill prova och se om det går. Giftemål is out the question som det ser ut nu, så ska jag stanna ska det vara tack vare mig själv.

Nu måste jag ta tag i mina uppgifter som ligger här och pockar på min uppmärksamhet.

The verdict is in: The dress is to be bought..if I find it next weekend, ska kolla Macy´s här i San D i helgen också!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hur ska du gå tillväga för att stanna i USA?

2008-08-07 @ 20:59:46
URL: http://petitemikaela.blogg.se/
Postat av: emelie

hallå där vad har blondinbella gjort? Maj good fattar inte att jag precis skrev ner den frågan utan att skämmas. haha

2008-08-08 @ 07:58:44
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0