Its over...hehe

Mina planer på att bo utomlands har totalt grusats. Det kommer inte funka. Och anledningen till det är det här

Sverige har utan diskussion världens bästa lösgodis. Hur kan man välja att leva i ett land som inte har detta godis? Hahaha, som tur är finns ju allas vårt kära IKEA, dit jag ska på fredag för att inhandla lådor till diverse saker. Kanske en dumle eller två får följa med hem....?
Jag står inför en stor utmaning vill jag lova er. På grund av olika anledningar så kommer vi att skapa en helt ny hemsida. Vem får då göra det, jo jag. Från scratch. Det blir att inhandla en domän och därefter sätta upp denna eminenta hemsida. Det kommer bli många blod svett och tårar men lyckas jag blir det superbt att skriva i CVn! OM jag fixar det dvs;)
Nu ska jag hjälpa J och städa ur sitt kontor, företaget går ej så bra så hon flyttar in till oss, FUN!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Jenny

Fixar du!! No doubt about it! Ser underbart ut- bilderna i förra inlägget! Hade inte varit fel om det ftf var sol och relativt varmt när vi kommer...sol kan man väl iaf få be om?!

2008-08-20 @ 00:47:54
Postat av: Sanna

Jag ska be om sol när jag träffar solguden nästa gång , all for u såklart!!! Det kan nog vara 17-18 grader när ni kommer....får hoppas på mer!

2008-08-20 @ 02:21:14
URL: http://zansi.blogg.se/
Postat av: emelie

2008-08-20 @ 10:08:08
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Mikaela

VARFÖR har inte fler länder hakat på lösgodistrenden? Mycket skumt! Knåpat ihop en livslista nu? Jag har skrivit några grejer, men det kommer tillkomma mer allteftersom jag kommer på mer. ;)

2008-08-20 @ 23:13:24
URL: http://petitemikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0