Katastrof

Är det omöjligt för hårfrisörer att göra blont hår ordentligt och rätt? VA? När jag lämnade salongen igår såg jag ut såhär

Det är jätteblont och jag ser ut som en bimbo, det är än värre i ljus, gult, vitt blandat. Jag sa till henne att jag inte var nöjd och bitchen svarar med att hon kan lägga in mörk färg men det kostar 85 dollar till. Jag blir så jäkla trött, här snackar de om att man ska gå till frissan för det blir bara skit när man gör det själv BULLSHIT!
Jag har inte haft tid att fixa det då vi var på theater och bar igår och idag åker vi till LA direkt efter jobbet. Det får bli att fixa på måndag. Men det är så ledsamt.
Teatern var underbar, baren efteråt var mysig och härlig med live musik och roliga låtar. Sällskapet är som alltid wunderschön, de lyfte upp my spirits när jag inom mig sörjde mitt hår. Så jag får gå runt som en platina blond bimbo i LA, sen får jag fixa tillbaka det....Ännu roligare är att hon sa: U look like a natural blond, mitt svar MOHAHAHAHAAHAHA.

Ciao


Kommentarer
Postat av: jenny

Vet du vad- det klar dig! det ar anda den harfarg du hade nar du var liten och du ser jatte snygg ut! inte bimbo alls, inte overhuvudtaget! Men jag vet (som du vet^^) hur det kanns att inte vara njod med knoppen, men lovar dig, fran den bilden, att du inte behover kanna sa! Ha det SUPER i LA :) manga kramar!

2008-08-01 @ 22:48:12
Postat av: Sanna

Nej fast jenny, du har ej sett det i dagsöjus det är FRUKTANSVÄRT, jag brukar kunna förlika mig med håret men inte denna gånge, TRAILERPARK TRASH!

2008-08-01 @ 23:10:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0