Nothin to tell

Jag har ingen alls lust att blogga. Det har typ inte hänt på de senaste månaderna. Vardagen är ju här nu på riktigt, jag har mer att göra på konsulatet( i ett nafs kom det!) och det finns inget spännande att rapportera. Hade svenskar från Båstad som hälsade på igår och vi gick och käkade tacos och sen yogurtland.

Köpte ny datorväska förrförra helgen, den ser ju ut som en vanlig väska men tji fick den som trodde det, så nu slipper jag gå runt med en ful grå väska som det står datorväska skrivet på typ.
Ikväll blir det BBQ med lite folk, inget annat spännande att rapportera. Ni då????


Ciao

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Fan vad snygg! Min datorväska ser ut som en... datorväska. Haha... jo men faktiskt. Tack för kommentaren om håret! :)

2008-08-13 @ 23:27:28
URL: http://petitemikaela.blogg.se/
Postat av: Veronica

Vilken jättefin väska. Vart hittade du den? Vi bor ju på olika kuster, så det vore väl okej om jag ockå hittade en ;)



Kul också att Taco Tuesday numera avslutas med Yogurtland. Saknar både dig och E och ser gärna att ni tar en trip cros country.



Kram

2008-08-13 @ 23:53:10
URL: http://veronicaw.blogg.se/
Postat av: emelie

fasiken vilken najs dataväska. de händer inget här i jönnet. Om jag inte blir mer sjuk (stackars mej) så ska jag på winnerbäck (???) på lörda. Amnesty ska dit och som den tappra amnesty medlem jag är så ska jag stödja dem i deras arbeta för en bättre värld (trots att jag HATAR winnerbäck) sen är de ju gratis oxå å gratis är alltid gott.haha kramar

2008-08-14 @ 07:57:20
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Sanna

Veronice: Datorväskan hittade jag på Best Buy, det var specialdesignade väskor från Liz Claiborne som kostat 150 dollar men nu låg på 40 dollar, så jag avr ju tvungen, kika in på best BUY vettja! Jag kommer nog göra en crosscountry resa under hösten så då får vi fika loss i NYC!!!

EME: Winnerbäck WHAT WHAT vad gör JKPG med dej egentligen?? Men är det för en good cause so go for it, maybe ull like it:)

2008-08-14 @ 18:40:18
URL: http://zansi.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Har redan kommenterat detta inlägg, men det tål att sägas igen... datorväskan är skitsnygg! Skulle kunna vara en Chloé väska. ;)

2008-08-14 @ 19:06:44
URL: http://petitemikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0