Jobb out fit, Im in the out fit träsk too!

Då alla håller på med "dagens out-fit" så kan jag ju hoppa på bandvagnen och köra dagens jobb out fit. Jag tycker det är lite lite komiskt att vi ska ha business attire när vi sitter i ett litet rum utan fönster och har en besökare i veckan. Jag och Erik är mest uppklädda på kontoret och ibland ser vi lite out of place ut MEN det är ändå ganska kul att klä sig såhär så inför framtida jobb och det har faktiskt ändrat mitt sätt att se på kläder in general.

Åsså ska man skriva vart man köpt det eller? Haha okej då
Skjorta från Gant
Kjol från Massimo Dutti
Armband från J.LO
Vad tycker ni ärligt om håret? Det är lite tråkig färg ser jag nu i detta ljuset men som sagt slingor blir det i nästa vecka. Och sen en ny frilla, NAJS!
Lyssnar just nu på "Miss Independent" med Ne-Yo, very nice song!

Ciao

Kommentarer
Postat av: emelie

looking very nice=) Jag sitter i jeans och tshirt på jobbet. inget snobberi här inte.haha men d skulle vara kul å va lite dressad nån gång. jaja nu ska jag börja handlägga. kramar

2008-08-15 @ 07:58:17
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad fin du ar! eller menar Är (nu har jag ju å,ä och ö igen -är alltså hemma :)) Visst är det kul att få klä sig som en riktig liten business fröken! Du får ha det så bra i helgen - fota alla kändisar ^^ Träffade sofia igår och vi satt och plannerade den efterlängtade resan! Verkar som Jonas dessutom är sugen på att följa med! Så vi kommer kanske en hel drös ^^...eller ja, kanske 4st iaf :) Ha en bra helg!

2008-08-15 @ 10:34:29
Postat av: Mikaela

fint! Ne-Yo's låt är underbar!!

2008-08-15 @ 16:17:20
URL: http://petitemikaela.blogg.se/
Postat av: Ella

As läcker outfit!!!!!!!!!!!!

2008-08-21 @ 19:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0