Hola Senorita, I have real Gucci for u!

Nej fast i Mexiko blev jag inte. Jag blev inte ens misstrodd och förhörd när jag gick tillbaka in i USA. Mexiko var fint på ett smutsigt sätt. Tiujana är väl kanske inte den finaste delen av Mexiko utan där samlas försäljare, tiggare: fattiga alltså för att störa turister och försöka få dem köpa så mycket som möjligt.

VI käkade lunch och strosade rundor innan vi tog oss tillbaka to American soil. Kul att kunna lägga ett land till på listan. Förhoppningsvis kan jag åka dit någon mer gång!
I lördags var vi på American Football. Stadion var sprängfull(med boys) och det var skoj att ha fått se en sådan match med även om jag inte redigt hängde med i reglerna.

Det har varit en späckad men kul helg, har blivit än mer brun så jag ska nog ta det lite lugnt i veckan. Dock har jag inhandlat världens bästa lotion.
Hittade den på Bath&Body Works och den luktar så gott att jag låg och sniffa lite på min arm igårkväll, weird? Maybe haha. Anywhoo. Detta är vad som hänt i Staterna. Oh och som E sa, Bernie Mac och Isac Hayes har gått bort, jag blir lika illa berörd när en kändis går bort, så också denna gången. I veckan har jag inget inplanerat, dock en kompis lillebror stops by San D i veckan så får la hänga med dem ett tag:) Vi ska ju tillbaka till LA på fredag så bäst att spara pengar.
And oh vi körde porsche till jobbet idag

Känn på den ni:)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Benne

Jag hoppas ni tog vara pa min lilla parla.. har varit lite orolig harborta :)

2008-08-12 @ 08:56:44
URL: http://cristopherbenitah.com/blog
Postat av: emelie

2008-08-12 @ 13:43:14
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: emelie

VEM i herrans namn har lämnat sin porsche till dig? MOhahaha jag ser framför mig hur du bööönar på i 200 och mejjar ner andra stackare som försöker sig på att passera...

2008-08-12 @ 13:44:50
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Sanna

Bilen är välbehållen, fortfarande i samma superba skick som den var när den lämnades i våra händer och FYI Emelie Pemelie Pyret, jag körde aldrig bilen däremot fick jag några avundsjuka blickar från folk runt om på streetanhahahaha

2008-08-12 @ 18:51:28
URL: http://zansi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0