Alone time

And the snow keep coming down...Precis som jag och Ella hoppats på började det snöa idag och KANSKE ställs våra kvällslektioner in, inte för att man har supermycket att göra men ORKA ta sig ända ner dit lixom. Haha. Igår ställdes hip hopen in så vi har ännu ej börjat träna...om man inte räknar alla gånger vi springer i trapporna. Vi bor ändå på sjunde våningen så det blir en del! Är så himla trött på maten redan och funderar starkt på att börja köpa sushi till lunch istället. Sen har jag hittat en pojke till. Han bor i samma hus som jag och ganska fin. Kanske inte någon jag skulle falla för annars MEN efter att sållat bland nötterna så fanns bara denna lilla pojke kvar...
Jämfört med de andra svenskarna har jag rätt lätta kurser. Inte mycket hemjobb utan har en del fritid som jag hoppas kunna utnyttja genom att promenera och dylikt ....om bara snön ville ge med sig och fösvinna....I know dubbelmoralen har redan nått mitt lilla huvud. SNÖ vill vi ha så vi slipper lektioner men SNÖ vill vi ej ha så vi kan ut och göra saker. Nästa helg är det Cheese and Wine night i huset och nästa helg ska vi alla åtta i vårt "gäng" sticka till Halifax och shoppa! Hoppas på Victoria Secret och HM!
Nu har jag pluggat undan allt till imorn och ska nu städa lite tror jag allt. Har lite alone time då Johanna labbar så får njuta av ensamt rum!

Ciao


Kommentarer
Postat av: Fia

Men hallå! Är det verkligen så mycket snö att man måste stänga skolan? Det ser ju mycket ut på bilderna men inte såååå mycket. Iofs borde ju kanadickerna vara vana med snön... Hmm..

2008-01-16 @ 10:50:35
Postat av: Anonym

haj baby!
jag vill komma och leka snömönster med dig.
puss. celis

2008-01-16 @ 11:24:00
Postat av: Annelie

Hej vännen!
Suttit och läst igenom din blogg nu..verkar ju som om du har det toppen! Det där med kläderna verkar va något som gäller i hela nord amerika...Flagstaff va precis likadant..uggs, mybyxor, collegetröja.
Tänkte höra me dig hur du fick ÖLrebo att gå med på att låta dig läsa 4 istället för 5 kurser. Ska nämligen bråka lite me dem..jag läste bara 4(fast skulle läst 5)
På lördag bär det av till Öret igen, flyttar ju in i Emelies rum =)Ska bli kul o komma tillbaka.
Ha det toppen, kram kram

2008-01-16 @ 12:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0