Es una broma!

Lycka är att hitta en låt du letat med ficklampa efter, var ju som ni säkert kommer ihåg,på fifty centkonsert och då spelade bandet AM2PM. Älskade en av deras låtar och har letat en del efter den. Nu har jag äntligen hittat den!!!
http://youtube.com/watch?v=PRbZrORDhjU&feature=related
Min spanskakurs är ett BIG FAT JOKE.Idag var det spanish quizz och vi fick bland annat frågor om färger på spanska. Då säger en del i klassen, men allså "jag kan inte den färgen, kan vi inte ta en annan?" Varpå läraren säger oooooookej, vi tar den här färgen....varpå eleverna IGEN säger men nej vi kan inte den heller, en annan!
Vad är det för jäkla sätt?? På universitetsnivå????????
Det är ett skämt. Vad som knäckte det hela var att när läraren sa att frågorna ställer jag och ni svarar.
- Ska vi svara på engelska eller spanska???
Hmmm. vi har spanskalektion och gör ett spanskaquizz, its of course in english NOT! Maj god Mörkrädd är vad jag är... När vi fick berätta vad vi arbetat med förra sommaren sa jag att jag jobbat i Paris på en restaurang. Läraren stirrade på mig och sa KAN DU JOBBA DÄR LEGALT?? VA VA VA???
Strcäkte på mig lite stolt och sa U know, Im EUROPEAN;)
Mohahahaha in ur face....Lite roligt var det allt.
Nu har vi iaf tv, och House rullar för fullt, min nya favoritlåt i örat och en god kopp kaffe kl tio på kvällen, ingen sömn inatt:)
Imorn har vi unisont bestämt oss för att ta sovmorgon och hoppa meningslös lektion, vi har det inte vidare svårt här i vår snötäckta stad! Vi har det faktiskt oförskämt bra!

Ciao
Ps Har ni tid över, checka denna föreläsningen, makes one think!
http://www.youtube.com/watch?v=yH6-ihF2E48

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0