Sanna of a bitch...Sanna claus....? Whats ur real name??

Det är roligt ändå att se vilken roll man tar när man träffar nya människor. Dessa nya som jag nu umgås med skulle nog skaka på huvudet när mina kompisar hemma beskrev mig. Det där är inte Sanna skulle de säga. De skulle säga: Sanna är den som glömmer Id när vi ska gå ut så vi får åka hem och hämta det, Sanna är den som jämt är sist klar och som ALLTID har glömt något. Sanna är den som aldrig kan bestämma kurser och den som aldrig hör vad E säger. Hon kan heller aldrig hitta något på internet när vi ska fixa saker. Jag vet inte varför jag är som jag är såhär här men jag känner inte ens igen mig själv...Nåväl, nyårslöftet handlade om förändring sååå jag kanske har tagit det på större allvar hahaha
Utgången igår var skoj, träffade massa killar som vi bor med och som försäkrade om fun times om vi hängde med dem...SURE, boys! Men trevliga var dem men inga snyggingar i hela lokalen. Enligt kanadesiska tjejerna fanns det en del godbitar men de tyckkte samtidigt inte om de svenska killarna så smaken är ju som BAKEN!  Nåväl, Det tråkiga med denna stad att det är ett vitt område. Ytterst få människor från andra bakgrunder eller med andra hudfärger, lite trist, då jag själv gillar diversity:)
Jag klarade dock min första utgång utan en enda ciggelur så nu tror jag minsann att rökandet är ett avslutat kapitel, ingen annan röker so why should I?
Jag har hittat ascoola vänner, kurserna är fixade, aktiviteterna är många. Med PANISK rädsla för viktuppgång har vi alla levt på sallad, massa andra grönsaker och frukt hela veckan vilket har resulterat i att magen fått en frukt och grönchock och utan att gå in på detaljer så är det en del av kroppen som jobbat extraskift under veckan. Och eftersom killbristen nu börjar bli trist ska vi koncentrera oss på ngt annat.
image337
Träningen. Hiphopen börjar på måndag samtidigt som alla aerobicpass ska besökas. Träningskläder är inköpta och avgifter är betalda. Vi har börjat se antydningar till gäng i matsalen, de coola, sportfånarna och så vidare, ska luska vidare i det för det börjar mer och mer likna en film.
Imorn ska vi på marknad, sen basket!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0