Update!

Jag är så äntligen i Kanada. Jag ska uppdatera men får göra det en annan gång. Neeeeeeeeeeeeeeeej jag skoja bara, here we go!
Det första som hände REDAN i sthlm var att vi sena i starten och på så sätt missade vi flyget i Paris. Där fick en flirtig fin pojke sätta oss på ett annat flyg som istället skulle gå till Montreal några timmar senare. Väl i Montreal fick vi vänta några timmar men det gjorde mig inget då folk prataade härlig franska och var GOD DAMN CUTE!! Im liking Canada already! När jag såg planet som skulle ta mig till Fredricton var det nära jag vände hemåt igen. ETT PROPELLER PLAN av minsta sorten. Jenny, du som brukar behöva ta dig en hutt inför ett vanligt plan hade nog tagit tio denna gång, maj god, lite läskigt var det allt. Alla 39 stuvades in i planet och skramlade iväg till resmålet. Väl där möttes vi hav snövallar a la 3 meter och -18 grader. Trött och irriterad dvs på bästa humör mottogs vi av en universitetvärd som tog oss till ett hostel där vi föll i säng. Halv tolv väcktes vi an ev röst som sa att vi skulle MINSANN checka ut halv tolv så nu var det dags att röra på påkarna. Några timmar senare kom vi så äntligen fram till vårt boende och jag måste säga att det är litet WAY LITET. Strcäker vi ut armarna så kan vi hålla handen när vi sover haha. Men det kommer funka, det är lungt! Js kompis som bor här hämtade oss i bilen och runt fyra fick vi vårt första mål mat SUBWAY och sen bar det av till Walmart där vi handlade alla förnödenheter som behövdes. i har hälsat på två andra svenska tjejer, en hel del andra boende i huset och sett campus, Örebro släng dig i väggen, fyrdubbelt så stort kanske, ja d blir inte lätt att hitta:)

Nåväl, på minussidan ligger att det är EN toalett på typ 8-9 personer, likadant med duschen. Men man får la stå ut.
Sedärja, här sitter man och tar det lugnt och tänker att det ska bli en lugn kväll när två små svenska pojkar knackar på och frågar om det kanske ska vara en pubrunda på stan? Vad säger man till det, Yes sir I CAN BOOGIE....mohahahaha jag har så roligt åt mig själv, jet lagen som kanske sitter i ftf:)
Oh well, dags att sluta dådå, Kanada verkar najs, skolan verkar bra, folket likasaå omggivningarna är mysiga, man ka gå vart man än ska, det finns Starbucks(Nej Fia, kanadickerna tyckte som du, DIT GÅR MAN INTE haha), Tim Hortons, och allt annat man kan tänkas behöva! Jag tror jag kommer trivas. Nu ska man bara komma in i schemat, hur man tar sig fram och sen ska vi leta upp boysen...Så som jag spanar tror J att jag har bara pojkar på hjärnan...och så är det ju inte....

Hoppas allt är bra hemma där ni är, himla kul med så många kommentarer hahaha!
Hörs snart!!!

Ciao


Kommentarer
Postat av: Emelie

fast killar är ju visst det enda du har på hjärnan.hahah

2008-01-06 @ 08:36:03
URL: http://browni.blogg.se
Postat av: Jenny

Det tror jag också mohahaha! Härligt att allt rullat på bra!

2008-01-06 @ 10:45:30
Postat av: Anonym

Hej hjärtat!
Åh jag äar avundsjuk på dig, det låter perfektsuperduperskoj det där. Lova att du lever loppan för mig med nu när jag ska gå och bli en nucka de kommande månaderna.!! (det kommer gå så bra så). TÄnkte ringt dig igår och frågat om vi skulle gå till ICA, men TJIIIIIIIII fick jag.
Miss you. Puss från din älskade C

2008-01-06 @ 11:28:49
URL: http://micela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0