FYI

Min "låtsaskompis" existerar faktiskt och heter Erik. För er som inte lyssnat när jag berättat ;)om min eminenta praktikplats så ska jag berätta att jag inte är själv som ny praktikant utan har då en kille med som heter just Erik och som också gör sin praktik här. Vi bor ihop, vi har en bil ihop och jobbar ihop. So there u go. www.rokaas.com Där har ni hans blogg om ni ej tror på att han existerar, hahaha

Liten mer än en vecka har avverkats i San Diego och staden börjar kännas mer och mer som mitt hem. Fler och fler uppgifter hopar sig på skrivbordet vilket känns megaskoj! Igår skrev jag på min FB att jag var ute och sprang nere vid stranden. Helt plötsligt hade jag en ny friend request där en kille sa att han minsann också hade sprungit där och nu ville träffas for a coffee. Svensk kille. Should I consider this as a D-A-T-E?

Lite mindre viktig anekdot:

A guy looking like this med en kostym a la Burberry rutor (fake obviously) kom fram till mig på flygplasten och sa att jag hade världens coolaste glasögon och ville veta vart jag köpt dem och märke. Jag sa halmstad och kunoqvist som mina glasögon kommer ifrån. Han upprepade halmstad femtio ggr och strolled on....Nu är frågan, ska jag bli flattered att en utflippad crazy person ansåg mina glasögon var coola eller ska jag reevaluate mitt val av glasögon:) Note: mina vanliga glasögon ej solglasögon.

Nu ska jag hänge mig åt min artikel!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0