25år

Sex veckor kvar tills jag fyller 25 år. 25 år. Halvvägs till 50. Maj gad vad det slog mig hårt idag när jag vaknade upp utan röst och av hämndbankningar på dörren. igår var vi ute och dansade och jag sjöng högt och vilt till mina favvislåtar och tillsammans med min dunderförklyning så gjorde det ju att rösten var totalt borta imorse. Vid tvåtiden i natt när vi raglade hem bestämde vi oss för att väcka spanjoren och gjorde så med underbankningar på dörren. Han var inte lite pissed of och däför bankade han på vår dörr imorse:) Eller ja imorse, halv tolv var klockan!

Så om sex veckor har vi lämnat Freddy. För gott. Jag trivs marvelously här, skulle inte vilja vara någon annanstans men inte för evigt. Efter detta vankas New York City. Inte helt fel det ju. Vi har ju även bestämt att vi ska resa rundor i USA i maj så den resan måste planeras vidare. Föräldrarna kommer om fyra veckor och två final exams ska avklaras.

När man sitter och tittar på kort på sig själv på facebook slås man av tankarna, hur mådde jag under dessa tider när bilderna togs. Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde förra terminen. Bästa tiden de senaste 6 åren lätt. Jag mår fortfarande ungefär lika bra dock ett litet svart moln som formats på himlen men det ska snart tas bort, no worries. Det känns faktiskt jävligt skönt att man "hittat" sig själv, att man mår som bäst när man ska fylla 25 år. Nu ska en ny del av livet börja och det ska bli fucking awesome!

Igår var det bowling, Phoenix och Subway som stod för underhållningen. Ikväll är det Sangria Night som Manuel(spanjoren) hostar hos de mexikanska flickorna.  Tio personer, tolv liter Sangria, en flaska tequila for shots och ett drickspel. Det ska bli hoolabaloo ikväll.

Ni vet när man vill ha en sak som man inte kan få, då vill man ha den än mer. När man då helt definitivt inser att man hade kunnat få den men det är nu försent då inser man att man faktiskt inte alls ville ha den:) Life is strangely funny.

Nu är det sista onyttiga dinnern för imorn börjar nedräkningen inför NYC!!!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Jocke

***** Kampanjen Christer Sjögren till Belgrad *****

http://vastertorp.blogg.se/1205610262_christer_sjgren_till_.html

***** Du är skyldig som medborgare att rösta på Christer *****

2008-03-15 @ 21:19:12
URL: http://vastertorp.blogg.se/
Postat av: Anonym

hjärtat, jag saknar dig och allt som har med dig o göra ganska mycket.
Puss /nr 26

2008-03-19 @ 12:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0