FAB

Idag gjorde jag ett framsteg i min jakt på italienaren, som nu pågått i tre månader haha. Vi kom samtidigt fram till dörren till plugghuset och han höll upp dörren för mig, jag log och tackade. Japp närkontakt så det skriker om det, eller hur? Han är verkligen lätt en av de tio snyggaste killarna jag sett i mitt liv och mitt mission(eftersom jag är för blyg att ta kontakt) är att få med mig ett kort hem. Smygfota- patetisk I know haha.
Våren har faktisky börjat leta sig, och jag kunde igår promenera en och en halvtimme i solen utan att behöva gå på is! Wonderful var det! Mer promenader åt mig i Canada röstar jag för!
Annars hänger jag mest på gymmet eller med böckerna, närmsta två veckorna blir det mycket,s en lugnar det ner sig igen.
Johanna fick sitt godis i måndags men mitt har fortfarande inte setts till, hoppas hoppas hoppas det kommer imorn! Jag fick däremot tillbaka brevet jag skickat till mormor, hade glömt skriva Sverige på brevet. Att de inte vet vart Båstad ligger i världen tycker jag är bra skumt....

Humöret är på topp förutom skitengelskan, analystråk säger jag bara!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Linda

Men Sanna! Klart du måste prata med honom, du kommer troligtvis aldrig att träffa människan igen och om du inte pratar med honom kommer du alltid ångra dig för att du inte hade mod! Smygfota in the bushes e för barnungar och eftersom du snart fyller 25 är den tiden förbi...hihi

2008-03-20 @ 10:10:18
URL: http://lindawiksten.blogspot.com
Postat av: Johanna

Baaaah!!! Ar ditt mission bara att ta ett kort!? Det var inte vad Sanna sa harom veckan! Jag haller med Linda :)

2008-03-20 @ 15:01:58
Postat av: emelie

jag kan inte annat än hålla med föregående talare. Du är ju faktiskt nästan 50 år snart.. de e lika bra å köra på.. man lever bara en gång!!! å tänk om ni blir ihop å flyttar till italien å får en massa söta ungar med brunt lockigt hår som säger Basta hela tiden... det får du ALDRIG veta om du inte snackar med honom.. i tell you Go for it!

2008-03-20 @ 17:19:38
URL: http://browni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0