Quebec 2morrow!

Ny månad, nya mål och nya livsregler. Det är första mars men här snöar det som om det vore mitt i vintern. Men imorgon bär det av till Quebec, wohooo. Det ska bli himla skoj att komma bort från Freddy och få se nya städer. Har hittat ett museum i Quebec som jag vill gå till som handlar om French-America. Sen blir det gamla stan, en känd marknad och staden i sig. På onsdag åker vi vidare till Montreal där det blir shopping, sightseeing och strippklubb. Jag skrev rätt, strippklubb. Eftersom vi har en vän av det manliga könet med oss så vill han gå dit och jag ställer upp, man måste ju prova allt en gång i livet eller hur haha. 
Enligt kanadickerna ska Montreal var en "europeisk" stad och folket där ska vara extremt vackra. Så vi får se om vi känner oss som hemma där hehe eller vi känner oss malplacerade:)
Jag kommer hoppa fonetikkursen, ÖU var inte alls emot det så jag ska idag skriva ett mail till min studievägledare här och hoppa av kursen vilket känns underbart skönt.
Jag som aldrig är sjuk har åkt på en dunderförkylning, huvudvärk sedan i söndags, förkyld och allmänt redigt krass. Och inte tusan släpper det. Men men, en tio timmars busstur kanske hjälper eller vad tror ni?

Nu ska jag snart bege mig till the mall för att ännu en gång fixa mina bitna naglar, känner mig inte längre hel utan naglar haha. Ha en underbar vecka, det ska jag ha!

CIao

Kommentarer
Postat av: annelie

Hejsan!
Kul o komma iväg lite o se sig om. Tänkte bara tipsa om Björn Gustavsson....sök på honom på youtube i samband me Melodifestivalen...så himla rolig!! Ha det toppen, kram kram

2008-03-02 @ 09:14:54
Postat av: Jenny

Hoppas ni får en bra resa!! Kramar!

2008-03-02 @ 10:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0