St Paddys Day

Uppsats due thursday, franska prov thursday, spanska läxa tuesday och french presentation next week. Massa att göra, och vad gör Sanna? Jo hon svidar om och går på nattklubb måndagkväll. Det är ju trots allt St patricks day!
I grön tröja(enligt dagens tradition) barkar det av till Social Club och what more, who knows. When in Rome som vi säger stp i kvarten och lever i nuet( som E tjatar om). Nu är några ansökan om praktik skickade, fler skickas imorgon.
I helgen är det påsk och mor min har skickat påskgodis att förtäras på lördag, troligen kommer det imorgon och jag ska minsann uppbåda alla mina krafter att inte äta upp det imorn, måste ju ha ngt på lördag:) Det känns lite som om våren är i luften, och kanske kanske blir det varmare framåt helgen, ska minsann hålla tummarna, snön går inte att rucka på, det ligger fortfarande ton av snö runt om byggnaderna men vägarna är snöfria och idag gick vi till skolan på fem minuter, vilket normalt tar 20 med alla isfläckar och snöhögar att kliva över.
I can feel it, spring is comin!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Emelie

jasså minsann ni får vår. vi har haft jättevarmt så kollar man ut på morgonen så har det SNÖAT. jävla skit.

2008-03-18 @ 07:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0