B: s skills = Sannas nya fiiiiina hemsida:)

Jag har inte sökt ett enda jobb idag. Jag som var så himla jobbsökningssugen, musten gick ur mig efter gårdagens laddning att jag idag bara koncentrerat mig på vår nya hemsida, Maj gad vad fin den är, B är redigt jäkla grym på det där med hemsidor. Ni ska givetvis få adressen dit once it is all done! Har även skrivit färdigt mitt tal som jag ska hålla på söndag, spännande men nervöst, första talet på engelska meeeen inför svenskar mest och med min excellenta engelska, what could possibly go wrong?

Valet går mot sin höjdpunkt nu och Obama leder enligt alla opinionsmätningar. Han har varit klart bäst i båda debatterna och även Biden var bättre än Palin i deras debatt. Smutskastning är det som försegår mest. Varje dag rullar reklamer från Obamas och McCains håll med ord som "Obama sa ja till detta och tänk då vad som kommer hända? Nej han är ej lämpad" och sen " I'm John McCain and I approved this message". Det går även mycket om vilka lagar man ska rösta nej och ja till. Bland annat finns det en som säger att vi MÅSTE rösta nej till same sex marriage. Nu lär man ut till barnen i skolorna att en kille får gifta sig med en kille och föräldrarna får inte sätta stopp för detta- VART ÄR VÅR VÄRLD PÅ VÄG??? NEj RÖSTA NEJ TILL SAME SEX MARRIAGE!
På TV!! 2008! Sjukt tycker jag. Men this is America, homofobernas land till en viss del. Sorgligt.
Intressant och skrämmande, aldrig skulle denna propaganda och sätt att göra reklam få finnas i Sverige.

Fick ett så inspirerande och välskrivet mail imorse av mina kära jkpgare, hon e bra hon säger jag bara. Nu är det två timmar tills jag ska hem och tvätta, sola och sen hip hopa:)

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0