Mixad kompott

Ibland ska man skatta sig lycklig över vad man har och är. Jag är säker på att ni läst om Jennifer Hudsons familjetragedi och som grädde på moset blev även hennes brorson dödad. Det är så sjukt och upprörande att det nästan brister för mig. En 7-årig pojke. Hur kan man leva med sig själv efter något sådan?

Valdagen börjar närma sig och enligt tidningar och tv leder Obama. Men det roliga med detta weirdo land är att vissa stater kan inte poströsta utan de måste rösta den 4 november. Då de flesta normala människor arbetar hela dagarna. Och kan inte ta sig till vallokalerna. I de fattiga området har det skurits ner på vallokaler för att se till att människor utan bil inte kan ta sig dit. Vill man att alla ska rösta : NEJ. Sorgligt, att bevaka ett val i USA är som att bevaka ett val bland barn som kör med fula regler. Fantastiskt galet att en hel värld ibland dansar efter detta lands pipa och de vet inte ens hur ett demokratiskt och lagligt val ska gå till.

Anywhooo- helgen har varit busy busy. Med filmkväll/spa a la Sanna, sol vid poolen, Halloween party with me as Marilyn Monroe, Fotbolls match mit David B och en utflykt i Newport Beach. Nu ska jag boka hotel i Las Vegas, yes om två veckor bär det av!


Halloween, Shooting range and NewPort!

Tjarrå!

Kommentarer
Postat av: emelie

världen största demokrati my ass säger jag. snacka om att se till att så FÅ människor som möjligt kan rösta. jävla nötter.

2008-10-29 @ 07:36:30
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Marresmamma

You are so much hotter than the election campain has ever been!

2008-10-29 @ 20:11:58
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Åh vilken fin röd klänning!

2008-10-30 @ 21:50:50
URL: http://petitemikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0