Obama vs McCain

Sitter och läser DN och Aftonbladet. Till min förvåning ser jag hur de redan utsett Obama till vinnare den 4 november, vad jag vill säga är Bitches, please!! Han leder inga opinionmätningar, grodorna flyger ur munnen på honom och Mccains personpåhopp har tagit skada. Jag ser mer än gärna att Obama vinner men med en galen Sarah Palin vid sin sida verkar det som om McCain har segern i handsken. Bloggar och tidningar rapporterar att amerikanska kvinnor kommer att rösta på republikanerna just för att de har en kvinna som VP. Det spelar ingen roll att hon är för vapeninnehav, mot aborter och andra saker kvinnor skulle kunna se som negativa aspekter. Hon är kvinna, därför röstar vi på dem.
Amerikanarna är ju tyvärr inte smartare än så verkar det som.

Jag vet inte vart Aftonbladet och andra svenska tidningar rapporterar från men inte är det direkt på american soil för då skulle inte Obama stå som ledare i valjakten- not for the time being anyways.

För oss här handlar det om 9/11 men för alla hemma handlar detta datum om något annat hemskt, Anna Lindhs mord. Att det redan gått fem år är så ofattbart, att tiden flyger fram. Minnet av henne och alla som fick sätta livet till detta datum levr ju vidare dock blir det hela tiden mer utsuddat, för mig som inte berördes direkt det vill säga.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0