Reminisce

Igår kändes det nästan som om jag var tillbaka i Örebro. Åt potatis,fiskbullar och lingon till kvällsmat, MUMS! I love it, tack cela för att du fick mig att börja äta sånt mumsigt! Jag åt det MINST två ggr i veckan i Öret, så därför tankarna tillbaka till sista terminen där. Satt även och tänkte på Kanada häromdagen och fick gå igenom hela fotoalbumet, vad roligt vi hade ändå! Tänk vad man saknar dessa perioder, New Jersey, London,Paris,Aix-en-Provence(dock den jag saknar minst), Örebro, Kanada och jag vet med all säkerhet att jag kommer sakna San Diego once I´m gone. Dock kommer låten jag definierar med San D nog vara en Dr Alban låt haha, humor ändå, eller vad säger du Eme?

Dags att ta ett avsnitt av nya serien jag följer " the secret diary of a call girl", sen hoppa i säng för ännu en tidig uppgång och gym!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Fick lite Canadaminnen jag med för nån dag sen när jag hittade mitt "matkort" tänk så lätt det vore om man fick mat sådär nu också! Haha fast jag har dock aldrig saknat potatismoset! Hoppas du har det fint i det stora landet på andra sidan! När är du klar dör föresten? Kram kram

2008-09-24 @ 08:31:32
URL: http://teoria.blogg.se/
Postat av: jenny

hihi vilken dr alban låt?

2008-09-24 @ 12:46:22
Postat av: Marresmamma

Låter asäckligt men det är ju skönt att höra att du har det bra, min blomma! Såg att du kommenterat mina misslyckade jeans, men dom skulle nog varit alldeles för stora för dig. Det var precis efter att Salma var född och jag var enorm... Men nästa gång som jag misslyckas så postar jag byxorna raka vägen till dig!

2008-09-24 @ 14:18:36
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0