Success!!


Idag gjorde en banbrytande upptäckt i min jakt på jobb inför nästa år. Jobb i Frankrike. YEY! Även hittat några hål i den hårda amerikanska marknaden som gör att jag kanske kan hitta jobb i NYC, YEY AGAIN!

När vi kör till jobbet varje morgon sitter vi oftast i en bilkö innan det börjar rullar på mot jobbet. Då kan man ju inte undvika att titta in i andras bilar och se vad de har för sig. 90% av tjejerna sminkar sig. Jodå, de har hela sminksetet i famnen medans de lägger på mascara, lippgloss och annat medan bilen sakta rullar framåt. Har sett ett och annat par som käkar burgare (McDonalds nya frukostburgare-hur nyttig som helst enligt reklamen!) Andra sjunger som jag och Erik och några kedjeröker cigg efter cigg för what else to do in a bilkö? Men sminkningen tar priset, kanske ska gå upp tio min tidigare istället?

Ciao

Kommentarer
Postat av: emelie

kan inte du maila listan? hehe

2008-09-03 @ 09:03:50
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag sminkar mig ofta på väg till jobbet på bussen/tåget ;) På så sätt kan jag ju sova längre!

2008-09-03 @ 13:47:24
URL: http://petitemikaela.blogg.se/
Postat av: emelie

hallå där köp blåbär. tänkte de att jag kan avlöna dig som min egen personliga hejjaklack. jag tyvärr inte betala nått men de e ju tanken som räknas... typ... mercy buckett för allt peppande!

2008-09-04 @ 14:07:38
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0