Photogenique my ass

Joooo det är mumsigt med den mat jag nämnde i förra inlägget, IN FACT, jag ska äta det till lunch, Sweeeet! Vet ni vad, jag försov mig imorse! Tjugo över sex ringde klockan-gymdags, men jag kom inte upp och det skyller jag helt och fullt på Benne Boy. Eftersom han flyttar så har jag fått överta ett täcke av honom och nu har jag det så varmt och skönt att det är en omöjlighet att komma upp ur sängen. Totally his fault! Så lycklig och varm, invirad i täcket somnade jag om UTAN att ställa klockan...och vaknade tjugo i nio, då vi normalt ska vara on the road for work. Ni vet ju, jag försover mig aldrig:)

Receptionen för vår konsul hölls igårkväll vilket var en intressant tillställning. Jag som inte är vidare bra på att mingla gjorde mitt bästa för att tvinga mig själv att gå fram till folk och prata och presentera mig. Det är inte lätt men jag gjorde det med en del personer och jag är mäkta stolt över mig själv, varje gång man utmanar sig själv växer man och jag kan nog med råge sätta 1,65 i mitt pass i fortsättningen!

Dock är jag lite lessen över att jag inte är "photogenique". Jag blir fan ta mig ALDRIG bra på kort. Det är så tråkigt för jag VET redan innan kortet tas att det kommer bli dåligt, det jag ser i spegeln kommer lixom inte fram på korten....Kanske har jag för höga tankar om mig när jag tittar i spegeln, haha,nåväl det är kortförbud, Im not gonna be in one more pic, Im telling u. Eller så får jag ta en dag där jag över på poser för att ta fram min bästa sida och sen så ALLTID ta kort i den ställningen:)

Nu ska jag fila på artikeln om gårdagens tillställning!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Marresmamma

Ja, du behöver absolut en särskild pose! Har aldrig tänkt på det men nu när du säger det så kanske du skulle försöka med nåt i stil med att spärra upp ögonen, skuta fram hakan och suga in kinderna? Om du övar tillräckligt mycket kanske det kommer naturligt så fort du går förbi en spegel eller när någon tar fram en kamera...

2008-09-24 @ 20:13:54
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com
Postat av: emelie

du har aldrig funderat över om din inställning har med saken å göra? Va? du kan väl inte tänka att nått ska bli dåligt innan de är gjort din mupp

2008-09-25 @ 08:12:43
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0