Onsdag 29 April

Det är ju helt galet vad fint väder vi har fått här i Svedala 2009, helt underbart! En miniregnskur på en månad, det kan man inte klaga på!
Jag börjar tro att man har olika "tur" i livet, att man minsann är född med tur...eller inte. För några år sedan fick jag en telefon i julklapp och när vi försökte få igång den gick det inte utan vi fick åka in och byta. Min brors funkade alldeles utmärkt. Likadant var det med en av mina födelsedagspresenter i söndags, funkade inte heller så det blev tillbaka till affären direkt....och det är alltid mig det händer, aldrig så att min bror får "den icke-fungerande" Vems dator i familjen kraschar? Jo min. Vem vinner aldrig på triss, inte ens ynka 25 kr? Jo jag. Mor och bror skrapar alltid hem någon liten vinst. MEN jag har la tur i andra saker.....eeeeh äsch jag kommer på det sen!=)

Jag trivs något så himla bra med mina arbetsuppgifter på TB, jag vet exakt vad jag vill syssla med nu fram tills jag är 30. Och.det.känns.så.jäkla.bra.att.ÄNTLIGEN.veta!! Vissa hittar sina yrken direkt, andra som jag snubblar in på något men sitter och kliar sig i huvudet och undrar hur tusan hamnade jag här??

Anywhoo, underbara onsdag med jobb,spinning och hockeymatch! Se nu till att golva jänkarna så att vi kan lämna gruppspelet med huvudet högt!

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0