Svenne i Sverige=)

Det är inte lätt att gå djupt in i den amerikanska kulturen för att sen kastas in i den svenska igen. Gick till frisören och fick hosta upp 1500 bagis (sjukt dyrt jämfört med US & A), dock blev det ju bra här och inte platina blont som hon i PB trodde jag ville bli. Så det var värt det.
Häromdagen var vi på Ica när jag råkade gå in i en tants vagn(kanske inte bara mitt fel då hon kom farande runt hörnet) och snabbt haspla jag ur mig " Sorry" och rättade mig snabbt till " ursäkta mig" och väntade mig i vanlig ordning att få ett " don´t worry about it" eller "no worries". Istället fick jag en sur blick och ett hmpf och sen gick hon vidare. So very uncool. So very unamerican. So very otrevligt.
Mamma har satt mig att supernoga sortera soporna- sånt håller ju inte 300 miljoner amerikanare på med, men det är superviktigt att vi 9 miljoner svenskar gör det strikt!

Det är grått, grått, grått, mulet,mulet,mulet men imorse när jag satte mig med alla blogginlägg, min nya starbucksmugg och kollade på den grå himlen så saknade jag inte solen. Det var bara skönt att det var dåligt väder och mysigt att vara inomhus.

Imorn blir det mer jobbsök!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Emelie

kära sanna jag tror att jag måste köpa mig ett telefonkort och ringa dig och ha ett riktigt långt samtal. Eller så får du komma hit=) Kram

2009-01-14 @ 22:28:44
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Marresmamma

Nä men 300 miljoner amerikaner borde sopsortera!!! Lycka till med jobbsöket!

2009-01-18 @ 00:23:28
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0