Lovely Ledighet Indeed

Vilken häääärlig ledighet jag hade! Tisdagskvällen spenderades på Pepes i jakt på en bartender som kunde göra Grasshopper. Det fanns inte så M ska nu fixa drinkböcker till alla anställda på Leffes Lodega. Det kan ju inte heta Pepes om de ej kan göra en sådan coool drink som den=) Efter frukosten på onsdagen blev det lite tennis och lite kändisvolley boll...eller ja den mest kända av dem som slog bollarna i luften var Sofi Fahrman och allas vår Ekwall. Ja ni hör ju vad nivån på kändisfaktor låg på...
Sen var det dags för sunset tennis med Måns Zelmerlöv, avdankade Edberg,Björkman,Johansson och Järryd och sen själva huvudmatchen med Söderling. Men först kom värsta åskvädret. Hela stadion satt i lila regnponchos och tog skydd för hagel och smattrande regn och bad till vädergudarna att det skulle sluta. Vilket det gjorde och Måns sjöng och Söderling dominerade. Lovely evening I must say. Trots att man var halvt om halvt dyngsur.

Tillbaka på jobbet efter en morgonsimtur där det inte var några pensionärer alls att slåss med, snajsigt. Sen blir det en runda tennis ikväll igen, har man gratis inträde så ska det utnyttjas! Sen har jag fått en superb grej av M som jag ska börja fixa och trixa med ikväll!

Have a lovely Thursday, treeeeeee veckor tills E kommer, HEJA!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0