Italian

Mina arbetskollegor blir lite förundrade alternativt lite förvånade att jag kan så lite om Bjärehalvön som jag kan. Jag visste inte vart Torekovs Camping låg trots att jag varit i Torekov några gånger. Jag visste inte hur man tog sig från Grevie till Hovs hallar på snabbaste sättet...ja ni hör ju, värdsliga problem. Men att jag inte visste var busstation var i Torekov, how did I NOT know....?
Men så kom jag på att senast jag var i Torekov var 2005. Då var jag där med en ffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine italian boy på date. Jepps, vi gled dit i hans fiiiiiiiiina bil, jag visade honom runt på klipporna, runt i sjöfartsmuseet och vi fikade på ett av ställena som finns där (in retropsective så hette det Café Thora). Tror ni att jag brydde mig om att kolla a effin busstation då???
Don´t think so=)

And besides, jag har inte bott i Båstad på redigt sen 2002 förutom ett gästspel just 2005, så när jag kommer hem är inte det första jag tänker att jag ska lära mig snabbaste vägarna, eller var busstationerna ligger, dock för mitt jobb nu måste veta så...NU vet jag!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0