Ordinary day

Så var man tillbaka igen då. Framför datorn,sökandes de dära jobben som alla vill ha och som jag då inte får. Jag håller med F som skrev i sin blogg att hon är deppad över jobbsituationen, she is not alone. Man vill bara skrika rakt ut. Ska till arbetsförmedlingen idag: "Jaha hur går det? Ptja, jag väntar på svar från ett företag som hade såååååååååååååååååå bråttom med att hitta någon men nu har det gått några veckor...så jag har typ lagt ner det. Men inget annat. Jaja, kommer hon säga, det är bara att fortsätta söka. Fattar la jag med,tanten"

Jag såg en film igår som heter "Just Friends" med Ryan Reynolds. Snygg som få men fy satiken vilken dålig film, superstörd var den. Inte rolig, bara weird weird. Sitter och funderar över om jag ska kolla på "He's just not that into you" även om kvallen på filmen är lite sisådär....Vad är alternativet:
- Mata fåglarna
- Städa
- Fotbad
Ja, ni hör ju hur otroligt spännande min vardag är.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Emelie

Du kan ju öva dig på photshop å lägga upp bilder. det är roligt tycker jag=) eller så kan du se till och fixa hit en snygg kille som bara vill hänga med mig och framförallt hänga med mig framför uknowwho så jag kan få min hämnd. Jag kan ju tydligen inte släppa människan oavsett hur knäpp han är. Nu är det någon annan brud som e ute efter honom och jag blir helt knäpp här där jag sitter och ser henne slo sina klor i honom. I really need to get something else to do im tellin u!

2009-03-04 @ 13:06:02
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0